Good Cycling events

Gedurende het jaar organiseren we een aantal events. Op deze pagina een overzicht van alle events die we nu op de planning hebben staan. Houd deze pagina in de gaten, want er worden regelmatig nieuwe events toegevoegd.
 

Fiets met je vrienden de Good Cycling Team Time Trial

In september 2017 organiseert het Utrechtse wielerkledingmerk Good Cycling voor de achtste keer een Team Time Trial. Meer dan 20 teams uit binnen- en buitenland halen over een parcours van 70 km door het Groene Hart het maximale uit zichzelf en hun team. En of je nu als snelste of langzaamste over de finish komt, iedereen wordt beloond met appeltaart, een biologische maaltijd en een heerlijk Viets biertje van de lokale bierbrouwerij Maximus. 

 

Weerdsingel Woensdagavondrit

Elke eerste woensdag van de maand: Weerdsingel Woensdagavondrit. Good Cycling organiseert iedere eerste woensdag van de maand, gedurende de hele zomer, de Weerdsingel Woensdagavond rit. We rijden een mooi parcours van ongeveer 60km rondom Utrecht. Start en finish bij Good Cycling op de Weerdsingel WZ 18. Bij terugkomst als je wilt een heerlijke soep en een drankje.

Verzamelen:18:30 / Start rit: 19:00 bij Good Cycling. We rijden met een snelle en een iets minder snelle groep. Gentleman’s rule applies.

Geen producten gevonden...