Beenstukken

€39,00 €19,50 Incl. btw

Comfortabele en duurzame beenstukken voor heren en dames. Ideaal in combinatie met onze wielerbroeken. Licht, warm en fijn om te dragen. De beenstukken van Good cycling kenmerken zich door de prettige en lichte stof die toch warm is tijdens koude ritten. Daarnaast hebben de beenstukken een speciale gripper die prettig aanvoelt.

Let op: na het wassen plakt de gripper aan elkaar. Dat is normaal, even van elkaar aftrekken en ze zijn weer klaar voor gebruik!

Kleur: Zwart
Materialen: Stretch Lycra
Charlotte 29-01-2016 14:38

Heerlijke Beenstukken, overigens geldt hetzelfde voor de armstukken. Zakt niet af en heerlijke strakke stof die goed aansluit. Maak er veel fijne kilometers mee!

Ralph Grisèl 28-01-2016 13:49

Ik wielren al zo'n 30 jaar en heb in die tijd heel wat beenstukken 'versleten', maar deze exemplaren van Good Cycling zijn de fijnste die ik ooit gehad heb.
Het sterkste punt van deze beenstukken vind ik dat ze ontzettend elastisch zijn en je benen daarom erg goed omsluiten (geen 'vouwtjes' in de stof o.i.d.). Daarnaast zijn ze aan de bovenkant afgewerkt met een prima 'kleefrand', die afzakken voorkomt maar toch niet te strak om het bovenbeen zit.
De beenstukken zijn bovendien verrassend warm, warmer dan je op basis van de dunne stof zou verwachten. De dunne stof zorgt ervoor dat deze beenstukken tot een heel klein 'pakketje' opgevouwen kan worden, waardoor ze goed in de achterzak van je shirt opgeborgen kunnen worden.
Er zit geen ritsje bij de enkel, iets waar ik zelf ook de voorkeur aan geef (maar dat is persoonlijk).

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen