Armstukken

€29,00 €14,50 Incl. btw

Comfortabele en duurzame armstukken voor heren en dames. Ideaal in combinatie met onze wielershirts. Licht, warm en fijn om te dragen. De armstukken van Good cycling kenmerken zich door de prettige en lichte stof die toch warm is tijdens koude ritten. Daarnaast hebben de armstukken een speciale gripper die prettig aanvoelt.

Let op: na het wassen plakt de gripper aan elkaar. Dat is normaal, even van elkaar aftrekken en ze zijn weer klaar voor gebruik!

Kleur: Zwart
Materialen: Stretch Lycra
Marcel 13-02-2016 21:57

Perfecte armstukken. Perfecte pasvorm, lichtgewicht en verdacht aerodynamisch! Eindelijk armstukken die niet afzakken. GoodCycling lost dat op door een wel heel mooie siliconen-strip.

Floris 08-01-2016 21:16

Very happy with these great arm and leg pieces. They are a snug fit and stay in place without leaving marks. Perfect for late summer/autumn or begin spring!

Arjan 08-07-2015 15:20

Super blij met mijn armstukken! Zitten lekker strak, maar nog steeds flexibel; voelt als een tweede huid. Daarbij is de plakstrip ideaal en veroorzaakt die geen irritatie (afknelling). Onmisbaar voor het voor/najaar en makkelijk achterin je fietstrui mee te nemen.

4.65 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen